Bob-linkbuilding gør det nemmere at få succes online – læs mere her

Bob-linkbuilding gør det nemmere at få succes online – læs mere her

Har du din egen hjemmeside, eller virksomhed, men du føler ikke, at du får nok organisk trafik?

Det kan være problematisk for din omsætning, og mange virksomheder der får en digital tilstedeværelse, oplever det samme. Problemet ligger i den måde som Google algoritmen rangerer din hjemmeside.

Google er mest interesseret i at give brugeren en god og effektiv søgeoplevelse. Hvis Google mener, at din hjemmeside ikke er af høj kvalitet, vil din hjemmeside i mindre grad blive fremvist. Løsningen ligger i linkbuilding, SEO, søgemaskineoptimering og mere. Og BOB Linkbuilding kan hjælpe dig her.

Sådan bliver din hjemmeside rangeret bedre af Google

Søgemaskineoptimering, hvilket forkortes til SEO, er som sagt en måderne hvorpå du kan opnå bedre rangeringer på bl.a. Google.

Effektiv SEO kræver, at der bliver lavet en keyword undersøgelse. Dette kan man bl.a. gøre med Google Adwords – her finder du ord, og ordsammensætninger, som hyppigst bliver slået op af Google brugere.

Skab content med stategiske keywords

Når man har fundet de keywords, som man ønsker at bruge, handler det om at få dem ind på så sin hjemmeside. Det kan man gøre på flere måder. For det første er det vigtigt at overskrifterne, underoverskrifterne samt teksterne benytter disse keywords. Hvis H1 (header 1), samt H2 (header 2) implenterer de valgte keywords, får du plus point. Det er fordi Google betrageer H1 og H2 overskrifter som værende mere værdifulde end almindelig tekst.

Som tidligere nævnt findes der også linkbuilding. Dette består i at andre hjemmesider publicerer content, der indbefatter links til din hjemmeside. Dette kaldes for backlinks. Google anser backlinks som værende indikator for, at din hjemmeside tilbyder værdi.

I og med at din hjemmeside får backlinks, bliver din hjemmeside vurderet til at have en højere værdi, og derfor bliver den stemt op i Google søgninger.

Categories: