Derfor skal du vælge tandlægerne i parken til dine ansatte

Det er vigtigt at holde ens tænder sunde og rene. Man kan spare mange penge i længden, hvis man fra starten vælger at passe godt på sine tænder, og i sidste ende kan du også spare meget tid. Tiden der spares kan bruges på mange andre ting, og det er dejligt ikke at skulle bruge unødvendige penge på noget som kunne være undgået

Den største form for dovenskab i verden er…

Det siges at den største form for dovenskab der findes i verden, er når man gør tingene rigtigt første gang. Dette er også gældende, når det gælder ens tænder. Hvis du passer godt på dine tænder, slipper du for at gå til tandlægen mere end højst nødvendigt. Derfor ender du både med at spare tid og penge, når du vælger at passe godt på dine dyrebare tænder. Når først du har fået dine voksentænder, får du dem ikke igen.

Er du arbejdsgiver?

Hvis du ønsker at tilbyde dine ansatte billig tandlægehjælp, kan du lave en aftale med tandlægerne i parken. Personalet hos tandlægerne i parken, er søde, smilende og hjælper dine ansatte med. at få styr på tænderne. De hjælper også gerne med at korrigere, hvis der skulle være fejl og mangler med dine ansattes tandbørsterutine. Hvis dine ansatte alle har sunde munde, behøver de ikke at besøge tandlægen mere end højst nødvendigt. Dette betyder at de også højst sandsynligt vil have mulighed for at være mere på arbejdspladsen. Derfor kan det være en god idé at opfordre sine ansatte til, at gå til tandlægen, så de er med til at passe godt på sine tænder.

Diverse behandlinger hos tandlægerne i parken

Du kan vælge imellem mange forskellige behandlinger hos tandlægerne i parken. De tilbyder alt fra det årlige tandeftersyn til rodbehandlinger, tandblegning og huller i tænderne. Får du akut brug for behandling, står de også klar til at hjælpe dig. Med muligheden for akut behandling hos tandlægen, skal du ikke gå rundt med smerte i munden i flere dage ad gangen.

Til dig, som kender en studerende

Hvis du kender nogen, som er studerende, kan du med fordel anbefale dem at tage til tandlægerne i parken, når de skal have undersøgt tænderne og den generelle sundhed i munden. Her får studerende nemlig studierabat på 15 procent, som kan være særdeles rart at få, når man er en fattig studerende på SU.

Categories: