Derfor bør du tilbyde dine ansatte et cover til mobilen med firma logo

Telefonen er en væsentlig del af langt de fleste arbejdsrutiner. Derfor er der en god sandsynlighed for, at stort set alle dine medarbejdere har en smartphone på sig, når de arbejder. Nogle af dem har muligvis allerede et cover til deres smartphone. Men der er særligt to gode grunde til, at du straks på opfordre dine medarbejdere til at udskifte det med et cover, der bærer din firmas logo.

Gratis reklame

For det første er det gratis reklame for dit firma, når dine medarbejdere bruger et mobilcover med firmaets logo. Mange af os har både telefonen fremme, når vi sidder i bussen, når vi venter på vores konsultation med lægen, og når vi står i kø i det lokale supermarked. Firmalogoet vil få masser af eksponering, hvis det sidder på dine medarbejderes telefoner.

Glade medarbejdere

For det andet er et godt mobilcover en meget brugbar gave. Du vil kunne vise, hvor meget du sætter pris på medarbejdernes indsats, når du giver dem noget, uden de har behøvet at spørge. Resultatet? Glade og motiverede medarbejdere.

Hvor finder jeg godt mobilcover?

Der findes mange forhandlere af gode mobilcovers. Mange af de bedste finde online. Hvad end du leder efter et iphone cover eller et cover til en anden model, kan du helt sikkert finde det på nettet. Brug Prispresseren til at sikre dig, at du finder det bedste cover til den absolut billigste pris.

 

 

Categories: