Forkæl din hund, når du ikke er på kontoret

Forkæl din hund, når du ikke er på kontoret

Hvis du har hund, så er der sikkert ikke det, som du ikke ville gøre for den. Din hund fortjener at have det bedste hundeliv, og nedenfor finder du nogle gode råd til, hvordan du passer og værner bedst muligt om din hund. Din hund elsker nemlig, når du tager en pause fra arbejdet.

 

Bad din hund

Hunde elsker at komme i bad. For og fremmest så er det godt for deres pels at blive badet, men husk at brug hundebalsam, når du vasker dem. Almindelig hårshampoo til mennesker er ikke godt for hunde. Et koldt bad er tilmed godt på de varme sommerdage.

 

Køb det rigtige hundefoder

Du kan finde meget forskelligt hundefoder til din hund. Der er dog stor forskel på kvaliteten. Det bedste du kan give dem, er foder hvor der er højt fiberindhold i. Et højt fiberindhold gør sådan at din hund ikke får tarmproblemer.

 

Sørg for at stimulere din hund

Legetøj er også vigtigt for din hund. Både fordi det er godt for din hund at være aktiv, men også af sundhedsmæssige årsager. Din hunds tandkød har nemlig godt af at blive stimuleret, for på den måde bliver det renset. Du gør derfor klogt i at købe en masse sjove bideting til din hund.

 

Pas på din hund om aftengåturen

På de kolde vinteraftener, så er det godt at passe på din hund. Afhængig hvor meget pels din hund har, så kan det være klogt at købe noget varmende overtøj til din hund. Det vigtigste er dog at sørge for at din hund har lys på sig. Det kan enten være omkring halsen eller omkring livet. På den måde sørger du for at eventuelle bilister eller cykelister ikke overser din hund.

 

Pas på din hund i varmen

På de varme sommerdage derimod, der er det rigtig vigtigt at du har et vågent øje på din hund. Det er vigtigt at din hund altid har fri adgang til drikkevand, men der er også andre måder at køle din hund ned på. Du kan eventuelt købe et køletæppe. Køletæppet sørger for at din hund ikke får hedeslag og solstik.

 

Vær opmærksom på din hunds poter

Du kan også forkæle din hunds poter. Potevoks hjælper din hund med ikke at få tørre poter, som kan resultere i ubehagelige flænger. Grunden til disse flænger opstår, er blandt andet når vi mennesker smider salt og grus på vejene om sommeren. Det ikke særlig sundt for din hunds poter.

 

Du bør i det hele taget tænke over at din hund af naturlige årsager ikke går med sko, ligesom os mennesker. Derfor bør du også tjekke asfalten om sommeren, for hvis den glohed, så gør det sikkert ondt på hund at gå tur.

 

Er du på udkig efter nyt hundeudstyr, hundefoder m.m., så bør du besøge https://canem.dk

 

Categories: