Digitale 2020-tips inspireret af Michael Ginnerskov Jensen

Verden bliver mere og mere digital. De fleste virksomheder og butikker bliver digitale eller får i hvert fald sin egen hjemmeside, som man kan henvende sig til som kunde. Nu, hvor alt er blevet så digitalt, er der også en større konkurrence om kundernes opmærksomhed end nogensinde før. Derfor er det en god ide at kende nogen tips og tricks til at gøre sin egen hjemmeside mere attraktiv for kunderne. Heldigvis er der en dygtig iværksætter Michael Ginnerskov Jensen, som har skrevet nogle gode tips til dig med din egen hjemmeside for din butik.

Læs videre herunder og bliv klogere på digitale 2020-tips.

Hold kundens interesse

Kvaliteten skal være utrolig høj, når det kommer til digital kundeservice for i takt med, at det hele nu foregår på nettet og er nemt, så er kundernes forventninger også blevet meget højere. Michael Ginnerskov Jensen forklarer det godt ved, at det er utroligt nemt i dag at klikke videre til den næste side og så vil din egen hjemmeside hurtigt blive glemt. Derfor skal kvalitet være hovedfokus. Kunderne skal have nogen at henvende sig til hele tiden og hjemmeside skal fange deres opmærksomhed, med flot design af hjemmesiden og hurtig loading for at holde fast på kunden.

Hold miljøet i fokus

Et andet stort fokus Michael Ginnerskov Jensen lægger vægt på er den “cirkulære holdning til modebranchen” hvilket vil sige, at vi i dag skal have større fokus på genbrug af tøj. Tøj indenfor modeverden især genbruger ikke så tit tøj. Tøjet bliver meget hurtigt skiftet ud hver sæson til noget nyt, men heldigvis er det blevet meget populært at have tøj i god kvalitet, så det kan bruges igennem flere sæsoner eller genbruges og det er det Michael Ginnerskov Jensen mener med cirkulære holdning. Hvis du lægger lidt mere vægt på miljøet og den her cirkulære holdning på din hjemmeside, vil den også fremstå mere seriøs og unik. Så fokus på miljøet er en kæmpe fordel.

Hold det enkelt

Det sidste gode bud til en god hjemmeside er at holde den enkel. Det kan være meget forvirrende for kunderne, hvis de får for mange muligheder og for mange genveje til at finde rundt inde på hjemmesiden. Det kan gøre at de mister interesse og klikker videre. Effektivt og enkelt er den bedste kombination når det kommer til en succesfuld online hjemmeside. Kig ind på Michael Ginnerskov Jensens hjemmeside og bliv inspireret til den digitale verden.

Categories: