Få styr på kontoret

Få styr på kontoret

Dette indhold er sponsoreret.

Er du netop sprunget ud som selvstændig, og har du i den forbindelse brug for at få orden på dit kontor? Så er du landet det helt rette sted. I denne artikel bliver du klogere på, hvordan du kan indrette dit kontor på en måde, så der er orden i tingene. Er I flere medarbejdere, bliver du desuden klogere på, hvordan du med hjælp af plexiglasplader kan bevare det åbne kontorlandskab, men stadig lydisolere de steder, hvor der er et behov. Så selvom kontoret måske ikke er det største, kan du selv inddele det i mindre rum og bevare muligheden for at kigge ud.

Plexiglas til ruminddeling og lydisolering

Har du netop fået dit eget kontor som selvstændig med flere ansatte, er der sandsynligvis behov for at kunne inddele rummet på en måde, så der lydisoleret, men stadig mulighed for at se hinanden. På den måde får du næsten følelsen af, at I har et åbent kontorlandskab, hvilket øger fællesskabet. Det er især en fordel, hvis kontoret ikke er så stort, og der ikke er nok rum til, at I kan sidde i hver jeres.

Plexiglasplader bruges ofte som en erstatning for glas, da de vejer mindre og samtidig er utrolig fleksible og nemme at have med at gøre. Du kan derfor sagtens selv sætte dem op, hvis du har mulighed for det. Materialet er desuden fremstillet af PMMA, som er et både let og stærkt materiale, der kommer i enten klare eller mere farverige faconer. Du kan derfor vælge mellem et utal af forskellige farver, hvis du gerne vil skabe et kulørt kontor med plads til sjove farver.

Materialet er både brudsikkert og lydisolerende, og så kan det bruges til både dekorative og praktiske formål. I dit tilfælde vil du derfor have mulighed for at bruge det på arbejdspladsen som rumdeler for at sikre, at alle har mulighed for at koncentrere sig.

Lagerreoler

Foruden plexiglasset, der kan bruges til afskærmning og lydisolation, kan du med fordel overveje at investere i en eller flere lagerreoler. Lagerreoler fås ofte i superkraftig kvalitet samt i et stort udvalg, så du kan vælge den reol, der matcher dine behov og ikke mindst passer til de ting, du skal opbevare.

Du bestemmer derfor selv, hvordan du ønsker, den skal være designet. For eksempel kan du vælge mellem to, tre, fire, fem eller flere hylder. Derudover kan lagerreoler ofte ud- eller ombygges, så du får dem, som du ønsker. Det skaber en god orden og struktur på dit kontor, hvis du har flere ting, der skal opbevares korrekt. Giv derfor dit kontor en overhaling med både plexiglas og lagerreoler.

 

Categories: