Derfor skal du bruge fundablokke til at udvide firmaets plads i 2021

Er det også ved at være trængt på arbejdspladsen hos jer? Så kan det være, det er ved at være på tide med en udvidelse. Men hvordan laver man bedst en udvidelse af firmaet, og hvilke materialer skal man bruge? Det kan du læse mere om her!

Brug fundablokke

Fundablokke er et genialt produkt, når man skal udvide et hus. Du kan f.eks. let vælte en væg ud til et frit rum, og så bygge til med fundablokke. Fundablokke er fremstillet af beton, og så er de formet som et stort H. Det betyder, at der vil være et hul i midten, når du bygger med dem, som kan fyldes ud med flydende beton. Sådan kan du let tilbygge en væg til firmaet.

Hvorfor fundablokke?

Men hvorfor er det egentlig smart at bygge med fundablokke? Det er der flere grunde til. For det første er beton et slidstærkt materiale, og mens klodserne ikke er specielt tunge at løfte, så du ikke skal bruge et ekstra hejseredskab til at bygge, så er de stadig meget slidstærke og kan holde i mange år. Det betyder, at du ikke skal tvivle på, hvorvidt dit tilbyggeri holder, for det gør det, hvis du bygger det med fundablokke som fundament.

Let at bygge med fundablokke

Det er meget nemt at bygge med fundablokke, og det kræver derfor ikke den store ekspertise. Det er faktisk lidt ligesom at bygge med legoklodser: Du skal placere blokkene oven på hinanden og så fastgøre dem med cement, og så holder de ellers. Dét er smart og let!

Fremstillet lokalt

En anden smart ting ved fundablokke er også, at de er fremstillet af materialer, der kan findes alle steder i verden. Bryder men nemlig sammensætningen ned, så består den blot af sand, kalk, grus og vand. Det betyder, at du kan få fundablokke, der er fremstilles lokalt, og så skal du ikke bruge særlig mange penge for at betale for fragt. Det er desuden også godt for miljøet, hvis det er noget, I går op i på arbejdspladsen.

Er du nysgerrig på, om fundablokke er noget for dig og dit firma? Så kan du læse mere om fundablokke og finde en forhandler på fundablok dot dk. Så er det altså bare med at komme i gang og sætte byggeriet i værk!

 

Categories: