Sådan får du en GPS fra øverste hylde

For at skabe tryghed i virksomheden er det vigtigt med den rigtige sikkerhed. Dette er både for at passe på medarbejderne og kunder, men også for at passe på virksomhedens ejendele og værdier.

 

Mange virksomheder har firmabiler tilknyttet, samt værdifulde arbejdsredskaber, som er dyre at erstatte igen. Hvis virksomheden får stjålet værdifulde genstande, kan det både betyde stort økonomisk tab, men også påvirke både kunderne, men også de ansatte. En situation som denne kan direkte forstyrre driften i virksomheden, hvilket kan have store konsekvenser.

 

GPS-tracking til fordel for din virksomhed

Hos FindMyGPS kan man som virksomhed vælge forskellige løsninger til sikring af forskellige elementer. Det er muligt at vælge imellem et udvalg indenfor GPS og tilbehør samt, samt mekanisk lås til varevogne og varebiler. En mekanisk lås fra Cargo-Lock er en af de sikreste, man kan få, derfor er et det godt valg til virksomhedens biler. Cargo-Lock gør det meget svært for tyvene at bryde ind og er derved en tryghed for medarbejderne og for virksomheden.

 

En tryghed for virksomheden

Ved at vælge services fra FindMyGPS kan virksomheden blive mere sikker, men også føles mere trygt. Ved at købe en GPS tegner man et abonnement, som gør det nemt for brugerne og her for man både adgang til platformen på nettet, men også appen. På appen kan man vælge flere løsninger og mulighed for at styre personale ressourcer og materiel. Der er mange nyttige funktioner, som virksomheden kan bruge professionelt og adgangen er baseret på to trins genkendelse.

 

Hvis din virksomhed vælger en GPS-løsning fra FindMyGPS, kan i naturligvis også hjælp til installationen. Servicecentrene er placeret i Greve og Viborg, men det er også muligt at få hjælp fra serviceteknikere og mobile specialister.

 

Hvis installationen er mere avanceret og der er forsikringskrav involveret, så er det nødvendigt at installationen bliver foretaget af en uddannet tekniker. Er der tale om mindre installationer, så bliver GPS og udstyr sendt til jer, med henblik på at virksomheden selv kan stå for installationen.

 

Hvis du eller i som virksomhed har brug for hjælp eller vejledning kan i kontakte FindMyGPS for at finde den rette løsning efter behov og ønsker. Der er både mulighed for at kontakte FindMyGPS på telefon, skrive en besked eller chatte med dem. Kontaktoplysninger og mere information kan findes på findmygps.dk, hvor man også kan læse mere om både produkter, services og priser.

 

 

Categories: