Vækst din virksomhed med et vikariat

Som ejer, bestyrelsesmedlem eller lignende af en virksomhed bekymrer man sig meget om virksomhedens vækst. Vækst danner mere indtjening til firmaet, og ens virksomhed bliver mere værdifuld. Der findes dog mange forskellige vækststrategier og råd omkring vækstdannelse. Det er dog ikke alle muligheder, der passer til alle organisationer – oftest er det afhængigt af branchen og størrelsen af organisationen.

Hvad kan du så gøre, og hvilke muligheder vil blandt andet give mulighed for vækst?

Derfor er en lagervikar brugbar for din virksomheden

For at skabe vækst i de fleste firmaer er det vigtigt med den rette arbejdskraft. Det betyder blandt andet, at man hverken skal have for mange eller for lidt medarbejdere. Husk dog på, at jo flere hænder du har, desto hurtigere kan produkterne komme igennem systemerne. Dette er eksempelvis relevant ved et lagerdistribution.

På et lager er det oftest ret relevant at kæder og systemer kører hele tiden, for at produkterne kan nå ud til kunderne. Det er såmænd vigtigt for virksomhedens omdømme og kundeservice, at eksempelvis pakkerne bliver leveret til den lovede tid. I nogle periode kan det derfor være godt med et par ekstra hænder, eller blot hvis en af jeres nuværende medarbejdere bliver syge.

Her kan man bruge en lager vikar. Læs meget mere om denne mulighed på https://norstaff.dk/lager-og-logistik/.

Brug faglige godkendte vikarer både fra ind- og udland

Der gælder dog nogle særlige regler for ansættelse af vikarer. Dermed er det også altid bedst for alle parter, at de nye midlertidige medarbejdere bliver hyret gennem et vikarbureau. Således er både I som arbejdsgiver og selve medarbejderen sikret i forbindelse med overenskomster og lønning m.m. Det kan derfor også være en ide at læse nogle råd om den nye arbejdskraft, inden du acceptere vikarer.

Det kan være særligt relevant ved brug af udenlandsk vikarbureau. Blandt andet skal udenlandske vikarer have den rette dokumentation for at være lovlige. Du kan læse flere gode råd om ansættelsen af vikarer på https://dhv.dk/5-gode-raad-det-skal-du-goere-hvis-du-vil-ansaette-vikarer/.

Opsummerende er det altså vigtigt, at dine vikarer arbejder indenfor de rette regler og har erfaring. Således skal du ikke bruge tid og penge på at oplære vikarerne. Vikarerne kan dermed gå direkte i gang med at opretholde organisationen og lagerets, systemer så der skabes bedst mulige muligheder for vækst.

Categories: