Vigtigste siden på din virksomheds hjemmeside

Hvilken side er den vigtigste side på din virksomheds hjemmeside?

Du skal måske straks i gang med at lave en ny hjemmeside til din virksomhed og er usikker på hvad der er vigtigst og hvor du bør lægge mest fokus. Inden du får i gang med webdesign, så er der selvfølgelig nogle sider der skal oprettes, de almindeligste sider på en virksomheds hjemmeside er;

  1. En om os side
  2. En kontakt side
  3. En side om ydelser
  4. En blog/artikel side
  5. Sidst men ikke mindst en forside/landing page

 

Forsiden også kaldet for landing page (der du først lander på en hjemmesides forside) er det vigtigteste side på din hjemmeside og kræver derfor mest opmærksomhed.

Husk at din hjemmeside er din digitale butiksfacade. Når folk derude lige kommer forbi din hjemmeside, er det vigtigt at du fanger dem. Det gør du gennem at få besøgerne på din hjemmeside at hurtigt kunne se og forstå, hvad siden handler om, så den direkte kan afgøre, om den har brug for det, som du tilbyder.

 

Tænk på hjemmesiden som et første indtryk af, at den besøgende får af dig, og hvad du tilbyder. Lad det være visuelt tiltalende og inkluder en kort introduktion til, hvem du er, og et overblik over dine tjenester eller tilbud.

 

Forslag til elementer som du kan have på din forside:

Hvad du laver og tilbyder dig i en sætning

Kan du opsummere i en sætning på din startside, f.eks. “Jeg arbejder med / hjælper …………… (målgruppe) og hjælper dem med …………… (” problemer “du løser)”:

 

 

Folk der besøger din hjemmeside har godt af at vide følgende;

  1. Hvad laver du?
  2. Hvem drager fordel af det, du laver?
  3. Hvad kan du hjælpe den besøgende med?
  4. Hvad er resultaterne? Hvilket problem løser du?

 

 

 

Billeder taler mere end tusind ord

Billeder, der forstærker og viser, hvad det handler om. Du kan f.eks. bruge et stort billede øverst og et par mindre nedenfor. I dag er det let at indsætte fotos fra Instagram, hvis du er aktiv der. Personlige billeder er oftest bedre end billeder som er fra f.eks. pixabay, men en blanding fungerer også, Du kan se en et mix på Norh Entreprises elektriker hjemmeside hvordan man kan blande personlige og billeder fra pixabay uden at det ser mærkeligt ud.

 

Et afsnit om dig / virksomheden bag hjemmesiden

Din besøgende er normalt nysgerrig efter personen bag siden. Det kan være godt at have et billede af dig på første side og nogle korte oplysninger. Hvilket derefter fører til mere information på siden omkring dig.

Kontakt information skal være tilgængeligt

Kontaktoplysninger såsom telefonnummer og e-mailadresse er meget vigtige at have på din forside eller nede i footern. Da de, der besøger, kan være på farten med deres mobiltelefon i hånden, skal de være i stand til nemt at klikke for at ringe eller e-maile dig. Det gælder specielt hvis din virksomhed tilbyder vagtservice som f.eks. en elektriker døgnvagt eller en akut VVS’er

 

 

Categories: