Derfor bør din virksomhed have en digital revisor i 2021

Corona epidemien har ramt Danmark hårdt, ja faktisk har den mere eller mindre ramt hele verden hårdt. Derfor er der også utrolig mange ting, der er overgået til digitale muligheder. Det har været nødvendigt for at kunne styre smitten og ikke sprede den mere end højst nødvendigt. Men det har også medført at nogle ting faktisk er gået hen og blevet effektiviseret. Dette gælder blandt andet din revisor.

Hvad kan en digital revisor?

Først og fremmest, så kan den digitale revisor hjælpe virksomheder uanset hvor de befinder sig henne i verden. Sidder du derfor langt væk fra din normale revisor og bruger du mange transporttimer frem og tilbage hertil? Så kan du spare dem med den digitale revisor. Derudover er en digital revisor også genial for virksomheder med meget rejseaktivitet. De behøver nemlig ikke at kunne være fysisk til stede med en revisor, da alt foregår digital og dermed kan udføres fra hvert et sted på jorden.

Spar penge med en digital revisor

En anden stor fordel ved en digital revisor er, at du som virksomhedsejer kan spare en hel del penge på revisorregningen. Det kan du, fordi en digital revisor ikke er så dyr at bruge, som en normal revisor er. Ved en digital revisor betaler du kun for selve regnskabsdelen og ikke for at din revisor også skal have et kontor og andre fysiske ting som gør et møde muligt. Der er derfor mange penge at hente, hvis du vælger en digital revisor frem for en traditionel revisor. Men kvaliteten er absolut stadig i top. Det vil sige, at værdien som din revisor lægger i dit regnskab, bestemt ikke er mindre, selvom regningen er det. Faktisk kan du ofte spare helt op til 50% hvis du vælger en digital revisor frem for de traditionelle.

Stadigvæk en personlig revisor som yder dig den bedste hjælp

Selvom det hele klares digitalt, så er din digitale revisor stadigvæk personlig. Det er ikke en computer der sidder og udføre dit regnskab og du kan også sagtens gribe telefonen og ringe til din digitale revisor, hvis der er noget du er i tvivl om. Du er derfor ikke efterladt til dig selv, hvis du vælger denne løsning.

Categories: