Selvstændig? Opfør nyt hus, til firmaet og familien

Er du selvstændig? og drømmer du om at opføre et nyt hus til enten din familie eller firma? så læs med her, og få en guide til hvordan du bedst muligt når i mål med at få stablet dit drømmehus på benene uden at skulle sprænge dit boligbudget.

Få hjælp til de statistiske beregner

Ved nybyggeri og renovering er det en super god ide at få styr på de statistiske beregner, da de er en super vigtig del af den statistiske dokumentation, som man i mange tilfælde kan få brug for ved nybyggeri. Ønsker man f.eks. at nedrive en væg eller få en beregning af bjælker, så kan en statisk beregning være en nødvendighed. De sikrer dig samtidig også, at dit hus lever op til de forskellige norm- og branchekrav.

 

Med de statiske beregninger af dit hus i orden, ville du dermed kunne spare dig selv for en masse bøvl og dyre regninger i det lange løb. Hos Calceku ApS tilbyder de statiske beregninger ved nybyggeri og renovering.

 

In-house arkitekt

Der er mange ting at skulle holde styr på og sætte sig ind i, når man beslutter sig for at bygge sit hus fra bunden. For mange bliver det hurtigt en stor og uoverskuelig mundfuld, hvorved det kan være en god løsning at få hjælp fra en in-house arkitekt.

 

Med en in-house arkitekt kan du få hjælp til at få tegnet og viderebragt de billeder og forestillinger, som du eventuelt har af dit drømmehus, så de kan blive til virkelighed. En in-house arkitekt vil dermed gøre sit ypperste for at gøre din boligdrøm til virkelighed, og vil derfor være til rådighed til at lytte og forstå dine ønsker og krav til dit nye hus.

 

 

Med disse to ting i orden bør du være godt rustet til at opføre et nyt hus. Dog skal det selvfølgelig understreges, at nybyggeri kræver en del mere end blot beregninger og arkitektur. Det er ofte mere tidskrævende og dyrere end folk forventer, hvilket er super vigtigt at være forberedt og indstillet på. Men med det in mente og en masse gå på mod, så er det bare at springe ud i det.

Held og lykke med din drømmebolig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: