Hvilken Wordpress tema skal du vælge? Find ud af det her

Det gode ved WordPress er, at der er mange gratis og betalte plugins og temaer. Ulempen er dog bare, at der er “alt for mange” af dem. Det er meget svært at vælge det helt rigtige tema, og når man søger på internettet, bliver man ikke altid bedre stillet. Formålet med denne guide er at fortælle dig, hvad det bedste WordPress tema for nybegyndere er lige nu.

Har du allerede hørt om dette tema, så kan du alligevel læse denne guide. Vi kommer nemlig ind på, hvorfor dette tema er godt, og måske lærer du alligevel noget nyt. Husk at denne guide kun gør sig gældende for hjemmesider, der kører på WordPress. Har du ikke WordPress, kan du hente det gratis på WordPress.org eller installere det igennem dit webhosting kontrolpanel.

 

Det bedste WordPress tema

Har du allerede søgt efter det bedste WordPress tema før, så har svaret nok været, at du bør gå efter en såkaldt “page builder”. Dette er en løsning, hvor du kan trække elementer ind på din hjemmeside, så den ser ud, præcis som du vil have den til at se ud. Et konkret tema der opfylder dette krav er Elementor – bestående af Elementor pluginnet og temaet Hello Elementor.

 

Elementor anvendes i dag på langt over 5 mio. hjemmesider på verdensplan. Kigger du på mange danske siders kildekolder, vil du hurtigt kunne se, at mange af disse bruger Elementor. Der findes også en videoer på YouTube og andre steder. Dette viser virkelig, at der er mange mennesker, der bruger Elementor.

 

Mange tror, at Elementor er et dyrt tema til WordPress, men dette er overhovedet ikke tilfældet. Sammenligner du deres årlige pris på kun 49$ med mange andre konkurrenter, så er de faktisk billige. Prøv at sammenligne denne pris med, hvad en udvikler koster i timen. Er det en billig en, så koster en udviklingstime nok det samme som et års abonnement. Du kan meget nemt ændre på ting på din hjemmeside, hvis denne er bygget i Elementor.

 

Det er også vigtigt at undersøge, om et givent tema har mange ekstra plugins til at udvide dets funktionalitet. Dette gør sig i hvert fald gældende for Elementor, hvor der findes mange virksomheder, der har til formål at udvide Elementors funktionalitet i form af udvikling af plugins. Disse plugins er for det meste ikke gratis, i hvert fald ikke i deres fulde version. Du kan altså få meget mere funktionalitet – typisk for 10 til 30$ for hvert plugin eller funktionalitet.

 

Ovenstående betyder ikke, at Elementor direkte mangler noget, men hvis man har specielle brugsscenarier, så skal man sandsynligvis købe et ekstra plugin. Dette er dog også tilfældet for WordPress generelt. Det er derfor ikke et problem.

Categories: