Stream Harry Potter-filmene på disse apps

Harry Potter – et fortryllende eventyr med magiske troldmænd, drager og mysterier. De startede først som eventyrbøger af J.K. Rowling, men består også i dag af hele 8 harry potter film med vanvittigt gode anmeldelser, da de alle nemlig har over 7 stjerner på den meget velansete hjemmeside IMDB, hvor man vurderer og anmelder film. Hvis du ikke allerede er bekendt med Harry Potter verdenen bestående af Hogwarts skole for heksekunst og troldmandsskab, Quidditch, Dumbledore, Snape og den onde Voldemort, så kan vi klart anbefale dig at blive det! Du synes måske, at det lyder som noget vrøvl, og at du er blevet for gammel til at se sådan nogle børnefilm, men tag dig i agt. Man kan ikke blive for gammel til at kunne fordybe sig i sådan en fortryllende og vidunderlig verden som Harry Potter.

Hvad er hemmeligheden bag Harry Potters succes?

Så hvad er det? Hvad er hemmeligheden? Som sagt startede det hele med bøgerne, som ikke havde eksisteret uden Joanne Kathleen Rowling. J.K. Rowling er en britisk forfatterinde fra byen Gloucestershire, England. Hun skal først og fremmest roses for at have sådan en smuk verden. Uden hende ville Harry Potter universet ikke eksistere.

Plottet, som Harry Potter hovedsageligt drejer sig om, er Harry Potters søgen og anskaffelse af styrke – det er det, som livet handler om. At blive bedre, end man var dagen før. Derudover er en del af universet noget, som vi alle kan relatere til. Selvom det kræver lidt fantasi, så er Harrys problemer en del af det at være menneske. For eksempel Draco Malfoy, som er en arrogant mobber. Mange kan højst sandsynligt relatere til de mange forskellige karakterer i Harry Potter universet. Vi har Hermione, som er en bogorm/nørd. Ron, den loyale. Snape, den lede lærer og Luna, som er en weirdo.

Stream Harry Potter

Hvis du har besluttet dig for at se Harry Potter filmene, så synes vi, at du har truffet en god beslutning. Filmene kan streames på blandt andet C More og Viaplay. Dog kræver det,  at du har et abonnement, men du behøver ikke at skulle betale penge for sådan et, da du kan benytte dig af, at både C More og Viaplay har en gratis prøveperiode på nogle få dage. På denne tid kan du sagtens få fornøjelsen af at se filmene og måske lidt mere til. Derudover kan filmene også lejes på eksempelvis YouTube og Google Play. Hvis du ender med at kunne lidt filmene, så synes vi også helt klart, at du bør tage at læse bøgerne, da mange mener, inklusiv os, er endnu bedre end filmene, da du får mange flere detaljer gennem dem.

 

Categories: